| اطلاع رسانی > اخبار >

راهنماي ورود به دانشگاه

چنانچه ورود شما به دانشگاه از ساعت  7  صبح تا 6 عصر باشد، مي توانيد از هريک از درب هاي شمالي واقع در خيابان دانشگاه، درب شرقي، درب جنگلباني و درب خوابگاه‌ واقع در خيابان هزارجريب وارد شويد. با اين حال بهترين و کوتاهترين مسير جهت دسترسي به محل هاي اسکان، درب خوابگاه‌ مي‌باشد.
-
درصورتي كه بعد از ساعت ياد شده به محل اسكان مي‌رسيد، تردد فقط از درب خوابگاه‌ و درب جنگلباني امكان پذير است.

چنانچه با وسايل حمل و نقل عمومي مسافرت مي نماييد پس از ورود به هريک از پايانه هاي مسافربري از راننده تاکسي بخواهيد تا شما را به درب خوابگاه واقع در خيابان هزارجريب (در صورتي که مي خواهيد مستقيما به محل اسکان برويد) يا به درب شمالي دانشگاه (در صورتي که مي خواهيد مستقيما به محل برگزاري سميناربرويد) برساند. با هماهنگي هاي انجام شده مي توانيد از راننده تاکسي بخواهيد با ورود به دانشگاه شما را به محل اسکان يا برگزاري سمينار برساند.
-
براي مشاهده نقشه محل‌هاي ورود، اسكان و سمينار اينجا را کليک نماييد.

بازگشت1396/02/09