http://s9.picofile.com/file/8323286034/photo_2018_04_09_11_04_01.jpg 
آدرس دبیرخانه: اصفهان، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مجتمع پژوهشی دانشگاه، مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی داروئی(واحد۶) 


 تلفن دبیرخانه:03137932397
09902840451



 پست الکترونیک
mbiology.products@gmail.com 


ادمین کانال(amir9131@) 
.  
کانال تلگرام: t.me/beepcuiacir
    
 
جهت امور نمایشگاه و اسپانسر: خانم موسوی(۰۹۳۸۷۶۷۵۰۲۵)
 
 

  
صفحه اصلی > محورهای همایش
.: محورهای همایش

 -1 زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
    1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
    2-1) بوم‌شناسی زنبور عسل
    3-1) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
    4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
-2  زیست‌شناسی زنبور عسل
     1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
    2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
    3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
-3  زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
    1-3) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
    2-3) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
    3-3) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
     4-3) آموزه‌های زندگی زنبور عسل
-4  فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره‌گیری از آن‌ها:   
      دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده
    1-4) عسل
    2-4) ژل رویال 
    3-4) زهر زنبور عسل
    4-4) بره موم
    5-4) موم
    6-4) گرده گل
    7-4) سایر موارد
 -5  عسل و صنایع غذایی   
     1-5) استانداردهای عسل طبیعی 
     2-5) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
     3-5) کاربردهای عسل در صنایع
     4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل
 -6  فراورده‌های زنبور عسل و سلامت
     1-6) عسل در پیشگیری
     2-6) عسل در درمان بیماری‌ها
     3-6) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و  درمان
     4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور  
            عسل
     5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی        
-7  اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل
     1-7) ارزش اقتصادی و اشتغال‌زایی زنبورداری در ایران
     2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و               
             راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری 
    3-7) اقتصاد مقاومتی
     4-7) صادرات
     5-7) نشان تجاری (برندسازی)
     6-7) مدیریت بازار
 -8  روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
     1-8) روش های استخراج
     2-8) روش های فرآوری
     3-8) روش های بسته بندی و عرضه محصول 
     4-8) روش های ماندگاری
 -9  پرورش و بيماري‌هاي زنبورعسل
     1-9) وضعيت پرورش زنبورعسل در ايران،چالش ها،فرصت ها 
             و چشم‌انداز آينده آن
      2-9) بيماري‌هاي زنبورعسل در ايران( ویروسی ، باکتریایی و انگلی) 
      3-9) عوارض اقتصادی و زیستی بیماری های زنبور عسل در ایران
 -10  ساير محورهاي مرتبط