آدرس دبیرخانه: اصفهان، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مجتمع پژوهشی دانشگاه، مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی داروئی(واحد۶)

تلفن دبیرخانه:03137932397

mbiology.products@gmail.com

ادمین کانال(amir9131@)
.
کانال تلگرام: t.me/beepcuiacir

جهت امور نمایشگاه و اسپانسر: خانم موسوی(۰۹۳۸۷۶۷۵۰۲۵)

اطلاع رسانی > اخبار >

نشست مشترک صنعت زنبورداری کشور و دانشگاه اصفهان

با نام و یاد خداوند عزّ و جل نشست مشترک صنعت زنبورداری کشور و دانشگاه در جهت ادامه‌ سیاست‌گذاری‌های مربوط به "همایش ملی فرآورده‌های زنبورعسل از منظر زیست‌شناسی، سلامت و اقتصاد" از ساعت 12:30 روز یکشنبه نوزدهم آذرماه 1396 در اتاق شورای گروه زیست‌شناسی دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای مهندس قربانی، نائب رئیس هيات مديره صندق حمايت از زنبورداري کشور، سرکار خانم مهندس رئیسی سرحدي مدیرعامل اتحاديه سراسري زنبورداران ايران زمين، جناب آقای مهندس موسویان، مسئول روابط عمومی اتحاديه سراسري زنبورداران ايران زمين و هم‌چنین اعضای محترم شورای سیاست‌گذاری همایش آقایان دکتر ربانی، دكتر اسماعيلي، دكتر مشتاقيان، دكتر ميراوليايي، دكتر مرادمند، دكتر باقري، مهندس کمالی، مهندس میرزایی و مهندس نیلفروشان حضور داشتند.

جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و پس از عطرآگین‌شدن جلسه با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل مطهر، جناب آقای دکتر ربانی ریاست مرکز فرآورده‌های طبیعی و زیست دارویی دانشگاه اصفهان ضمن عرض خیر مقدم و خوش‌آمدگویی به مهمانان و همه حضار، خلاصه‌ای از اهداف مرکز و همایش‌های انجام‌شده قبلی توسط این مرکز را ارائه کردند. حضار در جلسه به‌ترتیب ضمن معرفی خود به اختصار نسبت به ارائه دیدگاه‌های خود در رابطه با همایش پرداختند.

سپس جناب آقای دکتر باقری دبیر محترم اجرایی همایش خلاصه‌ای از مراحل اجرایی همایش از ابتدا تاکنون را با استفاده از اسلايد و پروژکتور ارائه نمودند. جناب آقای دکتر میراولیائی دبیر محترم علمی انجمن گزارش مختصری درخصوص تقویم دریافت مقاله‌ها و بررسی توسط بیش از شصت نفر از داوران همایش توضیحاتی ارائه نمودند. ادامه جلسه به‌صورت بحث و تبادل نظر گذشت و هم‌چنین جنبه‌های مختلف همایش مورد بررسی قرار گرفت. حاصل تبادل نظرهای ارزشمند ارائه چندین راه‌کار پیشنهادی به شرح زیر بود:

1-    استمرار درخصوص تنظیم نشست‌ها در طول سال و برگزاری همایش‌هاي سالیانه با محورهای مختلف که بتواند از عهده‌ی رسالت روشنگری و اطلاع‌رسانی به جامعه برآیند.

2-    سوق‌دادن مقاله‌های ارسالی به همايش براساس فناوري‌هاي نوين مرتبط با انواع فرآورده‌های محصولات زنبورعسل

3-    دریافت یافته‌های همایش‌های بین‌الملی و استفاده از آن‌ها در همايش دانشگاه

4-    اقدام درخصوص برگزاري دوره‌ها و کارگاه‌هاي آموزشي مناسب براي زنبورداران و صاحبان حرفه‌های مرتبط با این صنعت

در پايان با ذکر با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل مطهر ایشان، تفاهم‌نامه همکاري بين اتحاديه سراسري زنبورداران ايران زمين و دانشگاه اصفهان با تکيه بر مشارکت نزديک در برگزاري همايش ملي فرآورده‌هاي زنبورعسل امضاء شد.

بازگشت1396/09/19