آدرس دبیرخانه: اصفهان، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مجتمع پژوهشی دانشگاه، مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی داروئی(واحد۶)

تلفن دبیرخانه:03137932397

mbiology.products@gmail.com

ادمین کانال(amir9131@)
.
کانال تلگرام: t.me/beepcuiacir

جهت امور نمایشگاه و اسپانسر: خانم موسوی(۰۹۳۸۷۶۷۵۰۲۵)

اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

دانشگاه اصفهان در نظر دارد در راستاي ارتقاي دانش و پژوهش و بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي ارزشمند ملي در عرصه فرآورده‌هاي زنبور عسل، همايش ملي فرآورده‌هاي زنبور عسل از منظر زيست‌شناسي، سلامت و اقتصاد، را در ارديبهشت ماه ۱۳۹۷ با مشاركت دانشمندان و محققان، نهادها و دستگاه‌هاي اجرايي و فعالين بخش خصوصي برگزارنمايد.

به گزارش وب سايت خبري uinews با توجه به توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي دانشگاه ها، مراكز تحقيقاتي و نهادها و سازمان هاي دولتي استان و به‌منظور همفكري در جهت برگزاري هر چه بهتر اين همايش و برنامه‌هاي جنبي آن (نشست‌هاي تخصصي، جشنواره ارائه محصولات و آموزش استفاده از فرآورده‌هاي زنبور عسل، جلسه اي با حضور اين واحدها در دانشگاه اصفهان برگزار شد. شايان ذكر است در اين جلسه دكتر محمد رباني عضو هيات علمي گروه زيست شناسي و مسئول برگزاري همايش، ضمن ارائه گزارش مبسوطي از امور مقدماتي همايش ،اظهار داشت: بحث عسل و فرآورده هاي زنبور عسل بسيار حائز اهميت است و مي توان از بعد سلامت،درمان و پيشگيري مورد بررسي قرار گيرد. وي در ادامه افزود: اگر مبحث سلامت بخشي، در اسلام مطرح باشد،يكي از نكات آن فرآورده هاي زنبور عسل است . دكتر رباني در ادامه برگزاري اين همايش را از لجاظ فرهنگ سازي، افزايش مصرف عسل،افزايش كيفي اين محصول ،استانداردسازي،كمك به صادرات و توليد عسل مرغوب بسيار مهم قلمداد نمود.

گفتني است اعضاي شركت كننده در جلسه هم انديشي همايش فرآورده هاي زنبور عسل كه در تاريخ ۲۶ مهر ماه سال جاري در محل اتاق شورا ساختمان گروه زيست شناسي دانشگاه اصفهان برگزار شد، به ارائه نظر و ديدگاه هاي خود در خصوص برگزاري همايش پرداختند.

بازگشت1396/07/29