http://s9.picofile.com/file/8323286034/photo_2018_04_09_11_04_01.jpg 
آدرس دبیرخانه: اصفهان، خیابان هزارجریب، دانشگاه اصفهان، ساختمان مرکزی، مجتمع پژوهشی دانشگاه، مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی داروئی(واحد۶) 


 تلفن دبیرخانه:03137932397
09902840451



 پست الکترونیک
mbiology.products@gmail.com 


ادمین کانال(amir9131@) 
.  
کانال تلگرام: t.me/beepcuiacir
    
 
جهت امور نمایشگاه و اسپانسر: خانم موسوی(۰۹۳۸۷۶۷۵۰۲۵)
 
 

  
درباره همایش > کارگاههای آموزشی >
.: کارگاههای آموزشی

تولید و فرآوری عسل ارگانیک(غیر دانشجویی)

1397/02/04
دکتر محمدرضا بصیری
ظرفیت 50 نفر

1- خصوصیات و روش تشخیص عسل طبیعی و ارگانیک(استاندارد یا کدکس اروپا)
2- روش تولید عسل ارگانیک
3- فرآوری عسل ارگانیک

لينك اصلي

تولید و فرآوری عسل ارگانیک(دانشجویی)

1397/02/04
دکتر محمدرضا بصیری
ظرفیت 50 نفر

1- خصوصیات و روش تشخیص عسل طبیعی و ارگانیک(استاندارد یا کدکس اروپا)
2- روش تولید عسل ارگانیک
3- فرآوری عسل ارگانیک

لينك اصلي

تولید و فرآوری ژله رویال، بره موم و گرده گل(غیر دانشجویی)

1397/02/04
مهندس سیدمظاهر سیدی
ظرفیت 50 نفر

1-1- خصوصیات ژله رویال
2-1-روش های تولید ژله رویال
3-1- فرآوری ژله رویال(بسته بندی)

1-2- خصوصیات بره موم
2-2- روش های تولید بره موم
3-2- فرآوری بره موم(بسته بندی)


لينك اصلي

تولید و فرآوری ژله رویال، بره موم و گرده گل(دانشجویی)

1397/02/04
مهندس سیدمظاهر سیدی
ظرفیت 50 نفر

1-1- خصوصیات ژله رویال
2-1-روش های تولید ژله رویال
3-1- فرآوری ژله رویال(بسته بندی)

1-2- خصوصیات بره موم
2-2- روش های تولید بره موم
3-2- فرآوری بره موم(بسته بندی)


لينك اصلي
صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر